Stratenmaker

Lekker springen en rennen over de bestrating in je tuin zonder je zorgen te hoeven maken of het er wel tegen kan? Laat het aanleggen van de bestrating in je tuin dan over aan een stratenmaker, want die weet altijd precies hoe hij of zij het aan moet pakken. Op deze pagina kom je meer te weten over de dingen waar je allemaal rekening mee moet houden tijdens het zoeken van een stratenmaker met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Wat kost dat eigenlijk, zo'n stratenmaker?

Je kan weliswaar zelf je bestrating plaatsen, maar je kan al dat zwoegen, beulen en baggeren met als gevolg een stijve rug en pijnlijke knieën ook overlaten aan een stratenmaker. Hiervan weet je tenminste dat hij of zij de gewenste bestrating goed, vakkundig en snel kan plaatsen. Vaak wordt dan ook voor de laatste optie gekozen, zodat er snel genoten kan worden van een prachtige en stevige bestrate tuin.

Een stratenmaker kan op verschillende manieren zijn of haar werk in rekening brengen, namelijk via een prijs per vierkante meter bestrate tuin, of via een prijs per gewerkt uur. Dit verschilt vaak per bestrating. In het geval van een simpel maar strak terras komt het vaker voor dat de stratenmaker een prijs per vierkante meter zal rekenen, terwijl bij een minder simpele klus met een moeilijk legmotief de stratenmaker vaker een rekening zal opstellen per gewerkt uur. Dit komt uiteraard doordat de stratenmaker in dat laatste geval langer bezig is per vierkante meter bestrating. Zorg er altijd voor dat je vooraf met de stratenmaker bespreekt hoe het werk in rekening zal worden gebracht.

Een achtertuin met prachtige sierbestrating

Je kan via deze site tot wel zes verschillende offertes opvragen om zo gemakkelijk en snel een stratenmaker met de gunstigste prijs-kwaliteitverhouding bij jou in de buurt te vinden. Op deze manier kan je dus zo goedkoop mogelijk je tuin door een echte professional onder handen laten namen. Talloze voordelen dus, waarvan er hieronder enkelen op een rijtje staan:

  • Met slechts één aanvraag ontvang je tot 6 offertes van verschillende stratenmakers;
  • Het kost je niks en je zit ook nog eens nergens aan vast;
  • Je ontvangt meteen een accurate prijsindicatie van je opdracht waarmee je een realistisch budget op kan stellen;
  • De stratenmakers hoeven weinig tot geen reiskosten in rekening te brengen, want ze komen allemaal uit jouw regio;
  • Bespaar tot ruim 40% (!) doordat je verschillende offertes met elkaar kan vergelijken!

Véértig procent kan je dus besparen op het inhuren van een stratenmaker door simpelweg via onze site verschillende offertes met elkaar te vergelijken. Mensen die dit eerder via onze site hebben gedaan bevestigen maar eens te meer dat je echt flink wat geld kan besparen. Op die manier heb je dus een stratenmaker in je tuin, voor de voordeligste prijs. En mocht je toch van de klus af willen zien, dan is dat geen enkel probleem, want alle offertes zijn geheel vrijblijvend!

De voordelen van een stratenmaker

Behalve dat je rug het je niet wekenlang kwalijk neemt zijn er nog andere voordelen waarvan je gebruik kan maken wanneer je kiest voor een stratenmaker. Hier komen er nog eens drie.:

Een stratenmaker denkt aan dingen waar jij wellicht nooit rekening mee had gehouden: je ziet vast al een prachtig beeld voor je over hoe prachtig je tuin eruit zal komen te zien. Maar niet iedereen denkt altijd even goed na over alle praktische zaken die erbij komen kijken. Kan het regenwater wel goed weglopen? Is de ondergrond van mijn tuin wel stevig genoeg voor deze plannen? Wat als mijn gekozen tegels krimpen of uitzetten? Gelukkig denkt de stratenmaker hier allemaal aan wanneer hij of zij naar je wensen kijkt. Op die manier weet je zeker dat je zonder problemen van je prachtig bestrate tuin kan genieten.

Vergeet die zoektocht naar allerlei gereedschappen: een goede bestrating komt niet zomaar tot stand, hier zijn namelijk verschillende soorten gereedschap voor nodig die niet iedereen in huis heeft. Gereedschap zoals bijvoorbeeld een aftrilmachine heeft elke stratenmaker in zijn of haar bezit. Op die manier hoef je je dus nooit meer zorgen te maken over gereedschap en je hoeft ook geen familieleden of vrienden lastig te vallen met de vraag of zij het wel in huis hebben.

Zorgeloos en snel genieten van jouw eigen prachttuin: een stratenmaker werkt snel, doordacht en professioneel. Het scheelt jou twee pijnlijke knieën, een hoop onhandigheden en heel veel lastig en gedetailleerd werk. Waar een stratenmaker het klusje vaak binnen een dag kan klaren, zou het jou waarschijnlijk meer dan een alleen vrij weekendje kosten. En zodra de stratenmaker klaar is kan jij doen wat echt belangrijk is: genieten van je tuin.

Welke klussen kunnen stratenmakers allemaal voor jou oppakken?

Een stratenmaker kan uiteraard meer dan alleen maar straten leggen. Een stratenmaker kan je meer taken uit handen nemen dan je zou denken. Het begint al bij de voorbereidende fase:

Advies geven: je kan al je wensen en plannen aan de stratenmaker voorstellen zodat hij of zij deze kan bekijken en waar nodig waardevol advies kan geven, suggesties kan doen en je zo nog langer en nog beter kan gaan genieten van een tuin met prachtige bestrating.

Het bestellen van materialen: een stratenmaker weet als geen ander welke materialen het beste passen bij jouw wensen. Tegelijkertijd weet de stratenmaker ook hoe en waar de beste en voordeligste materialen zoals bestrating, ophoogzand en opsluitbanden te verkrijgen zijn. Natuurlijk is het mogelijk om deze materialen allemaal zelf te bestellen, maar het is sterk aan te raden om op zijn minst met de stratenmaker te overleggen wat hij of zij nodig heeft, zodat er met het juiste materiaal aan de klus kan worden begonnen.

Voorbereidend werk: vaak moeten er ook de nodige voorbereidingen worden getroffen voordat de stratenmaker met de échte klus aan de slag kan gaan. Denk hierbij aan het verlagen of verhogen van de tuin of het verwijderen van oude tegels. De stratenmaker bekijkt vooraf wat er allemaal voor voorbereidingswerkzaamheden moeten gebeuren en maakt hier over afspraken met jou, zodat je nooit voor verrassingen zal komen te staan.

Het aanleggen van bestrating: dit kan natuurlijk niet in deze lijst ontbreken. Voor een stratenmaker bestaan er geen onmogelijke bestratingsopdrachten. Waar het dan ook mag zijn, de voor- of achtertuin, de stratenmaker gaat geen opdracht uit de weg. Zelfs muurtjes zijn voor stratenmakers geen problemen, alles op het gebied van zand en tegels kan de stratenmaker zo voor jou regelen.

De afwerking: het stratenleggen levert natuurlijk ook de nodige rotzooi en het nodige afval op. De stratenmaker kan ervoor zorgen dat je dit zelf niet hoeft te doen en je meteen in een mooie schone tuin kan genieten van je nieuwe bestrating.

Gerenommeerde stratenmakers

Je wilt natuurlijk nadat de stratenmaker zijn of haar werk heeft afgerond dat je voor een lange tijd niet naar je tuin hoeft om te kijken. Daarom raden we je aan om een erkende stratenmaker die is aangesloten bij de Stichting Erkenning voor het Bestratingsbedrijf (SEB) te kiezen. Stratenmakers die zich bij deze stichting hebben aangesloten onderscheiden zich op het gebied van kwaliteit en service. Op die manier weet je dat het werk wat je hebt uitbesteed in goede handen is en de kwaliteit van het geleverde werk meermaals wordt gecontroleerd.

Tips voor het besparen op je stratenmaker

Kies een bedrijf uit je eigen regio. Op die manier kan je namelijk flink wat geld besparen op voorrijkosten. Elke regio beschikt over meer dan genoeg stratenmakers, dus je zoektocht hoeft niet verder dan je eigen regio te rijken. In sommige gevallen laten stratenmakers de voorrijkosten zelfs helemaal wegvallen wanneer ze dicht bij je in de buurt gevestigd zijn.

Help een handje mee! Ga met de stratenmaker in gesprek over kleinere klusjes die je mogelijk van hem of haar kan overnemen. Het echte vakwerk laat je natuurlijk nog steeds aan de stratenmaker over, maar als je zin hebt om zelf de handjes uit de mouwen te steken kan je door wat kleine klusjes te doen een hoop tijd en geld besparen.

Tot slot: vraag offertes aan! Als je verschillende offertes met elkaar vergelijkt kan je gemakkelijk tot 40%, ja je leest het goed, véértig procent besparen op je stratenmaker. Door middel van één simpele aanvraag op deze site kan je makkelijk en snel tot wel zes (!) offertes van erkende stratenmakers uit je regio ontvangen. Op die manier sla je twee vliegen in één klap, want je maakt meteen gebruik van de eerste bespaartip die hierboven is gegeven. Binnen slechts 2 werkdagen ontvang je de offertes en kan je ze allemaal met elkaar vergelijken om tot de juist keuze te komen. Zo ga je dus binnen no-time van het zoeken naar een stratenmaker, naar het vinden van een goedkope stratenmaker bij jou in de buurt en voordat je het weet zit jij lekker in je nieuw bestrate tuin te genieten van het leven.

Vraag nu vrijblijvend tot 5 offertes aan!

    Betaal nooit meer teveel! Vraag nu vrijblijvend tot 5 offertes aan! Vergelijk Nu!

    Betaal nooit meer teveel! Vraag nu vrijblijvend tot 5 offertes aan! Vergelijk Nu!